Tabere

Services

Despre

Taberele organizate de asociația noastră se desfășoară în comuna Lăzăreni, și au durata de 4-5 zile. Aceste tabere sunt gândite pentru a-i provoca pe participanți în dezvoltarea cunoașterii de sine, a încrederii în sine și în ceilalți, dar și a altor competențe individuale și de grup.

👉Experiment Teatru Clandestin este o institutie care are mai multe departamente si lucreaza cu colaboratori. Colaboratorii sunt persoane specializate in diverse domenii si activitati care raspund nevoilor voastre sau a copiilor. 🥰
Ofertele sunt individuale, personalizate in functie de nevoile si cerintele fiecarui client/grup in parte. 👇👇👇
De aceea, te rugam sa ne suni la numerele 0740 308 321 sau 0757 365 146 pentru activitati specifice. 👇👇

                        Încearcă şi te vei convinge!

   Natura este sala ta de clasă. Stâncile, râurile, pădurile şi lacurile pot deveni instrumentele de învăţare în dezvoltarea şi creşterea forţei tale. 
   În cadrul activităților noastre vei întâlni provocări precum traiul în mediul rural, practici sustenabile, mișcare ecologică, împărtăşirea gândurilor şi sentimentelor cu ceilalţi, sau lucrul eficient ca membru al unei echipe. Prin scoaterea indivizilor din mediul lor familiar, le oferim provocări în condiţii de siguranţă, dar solicitante fizic, psihic şi emoţional. Recompensa înfruntării acestor provocări este descoperirea unor lucruri despre propria persoană şi descoperirea propriului potenţial. Activitățile noastre sunt create în aşa fel încât să inspire încredere, spirit de echipă, responsabilitate, empatie şi grijă faţă de comunitate.
   Participând la activitățile noastre, laşi în urmă restricţiile şi stresul vieţii de zi cu zi, pentru a intra într-o atmosferă relaxantă şi primitoare, care inspiră încredere. Instructori calificaţi şi profesionişti îţi asigură siguranţa personală şi o atmosferă propice pentru asumarea unor responsabilităţi de conducere. Pe măsură ce creşte încrederea în forţele proprii se dezvoltă şi tehnicile de luare a deciziilor în grup.

Tabăra este concepută astfel încât să dezvolte și abilitățile personale ale participanților prin diferite tipuri de provocări.

Obiective:

  • dezvoltarea personalităţii şi a încrederii în sine

  • dezvoltarea creativităţii, a simţului de responsabilitate şi a gândirii pozitive

  • trecerea peste limitele reale sau imaginare

  • cunoaşterea zonelor pitoreşti din ţară prin deplasare cu cortul in Munții Apuseni

  • educaţie ecologică

  • lucrul în echipă şi posibilitatea de a lega noi prietenii

  • posibilitatea de a vorbi limba engleză cu voluntari internaționali

Principalele activităţi sunt: exerciţii interactive, expediţii în Munții Apuseni, drumeții, atelier de educație preventivă, workshop de filosofie infantilă, teatru anatomic, practici ecologice.Locația: Sat Bicăcel – Comuna Lăzăreni
Perioada: vara anului 2024
Grup țintă: copii, adolescenți, tineri, adulți

Contactați-ne pentru oferte la nr de telefon 0740 308 321 sau 0757 365 146.

👉Oferta pentru tabere copii pentru anul 2024: 🥰

– cazare 5 nopți
– 3 mese/zi
– transfer de la aeroport/gară/autogara/platou centru Oradea până la cazare
– transport vizită în Oradea sau Apuseni o zi, obiective turistice (Pestera Meziad, Pestera Unguru Mare, Pestera Ursilor sau altele)
– activități de educație non-formală, jocuri interactive, curs de teatru, dezvoltare personală, dezvoltarea imaginației, fanteziei etc.

👉Oferta pentru excursie de weekend: 🥰

– Cazare 2 nopti 🏞
– Intrare cu cina vineri seara si iesire cu pranz duminica, mic-dejun in ambele dimineti
– Activitati 🎨🎹🧘‍♀️🏇🎤

👉Oferta pentru excursie de weekend: 🥰

– Cazare o noapte 🏞
– Intrare cu pranz sambata si iesire cu pranz duminica
– Activitati 🎨🎹🧘‍♀️🏇🎤

Activitatile ETC sunt la alegere:

Activitati adulti: olărit, pictură pe ceramică, tras cu arcul, cursuri de nutriție, walk and talk pe diverse teme, cursuri de teatru, povești la foc de tabără, interacțiune cu animale, exerciții de respirație, energizare, echilibrarea mintii cu corpul si emotiile, aliniere la ritmurile naturii, comuniunea cu energia naturii, micromiscare recreativa, discutii ezoterice si metafizice.

Activitati copii: olărit, pictură pe ceramică, tras cu arcul, cursuri de nutriție, walk and talk pe diverse teme, cursuri de teatru, povești la foc de tabără, interacțiune cu animale, educație non-formală, jocuri interactive, curs de teatru, dezvoltare personală, dezvoltarea imaginației, fanteziei etc. educatie informala (excursii in zone turistice, sau mai putin turistice, informatii despre zone), educatie non-formala pe diverse teme (adictii, teatru, curatenie corporala, permacultura, ecologie, miscare, etc). Activitatile se aleg inainte de sosire. Exercitiile sunt adaptate in functie de categoria de varsta. 👇👇👇

Contacteaza-ne!