Festivaluri

Services

Despre

Organizația noastră are experiență în crearea de festivaluri cultural-artistice independente. 

În decursul anilor am dezvoltat două festivaluri:

  1. Gala Traficantului de Cultură Internațional
  2. România de mână

Festivalul România de mână dorește să facă cunoscute meseriile vechi care au construit România, meșteșuguri bogate în artă și cultură făurite cu suflet și cu pasiune. În cadrul festivalului,  tinerii prezintă și realizează obiecte de valoare, cum ar fi: opincile purtate de străbunicii noștri, păpușile confecționate din textile, împletiturile din răchită, cămășile tradiționale, cufere, legătorii de carte.

Activitatea desfășurată în cadrul România de mână este  de tip festivalier și educativ, stimulând participării tinerilor la viața societății.

În cadrul festivalului Gala Internațională a Traficantului de Cultură Internațional, organizația noastră își propune să deschidă drumul spre activități culturale contemporane într-o zonă rurală, încurajând atât implicarea comunității cât și participarea din partea publicului urban.

Festivalul ”România de mână, ediția 2022 are ca temă lumea vrăjitoarelor. ETC a transformat o casă veche tradițional românească într-un spațiu de poveste cu instalații artistice inedite. În cadrul festivalului vom avea concert de colinde, bucate alese, povești și voie bună. 

Anul acesta la organizarea festivalului ne-au ajutat voluntarii străini care au venit prin programul Corpul European de Solidaritate finantat de Uniunea Europeană.

Festivalul va avea loc în satul Bicăcel, Str. Principală nr 108. Vă așteptăm cu drag!

Din edițiile trecute:

Contactează-ne!