Asociația de Teatru Experimental Clandestin organizează evenimente, activități, experiențe culturale într-o locație în natură, o fermă din satul Bicăcel, Comuna Lăzăreni, Bihor (25 km de Oradea) în care participanții vin și împărtășesc din cunoștințele și abilitățile lor cu ceilalți (pictează, gătesc, desenează, propun seri de filme, seri de karaoke etc.) și se bucură de liniștea satului românesc, de natură, de pădurea din apropiere, de prezența animalelor din fermă, de plimbări și socializare. În acest centru avem în permanență grupuri de voluntari internaționali care sprijină activitățile asociației și ne ajută să creăm spații interactive de socializare.

Locația este situată pe un deal, lângă pădure, avem 5 cabane cu o capacitate de 6 paturi fiecare, 3 camere/cabană cu baie proprie, o sală de activități și o sală de mese cu bucătărie. În total o capacitate de cazare de 30 de persoane. Suntem înconjurați de natură și avem lângă noi pășunea care este locuită de cai, vaci, capre rațe și găini. Drumețiile prin pădure au fost îndrăgite de toate grupurile de participanți de până acum.

Vis-a-vis de centrul de activități este sediul asociației unde am transformat o casă tradițională românească într-un spațiu experimental de poveste, un loc în care servim mâncare, băuturi, jocuri sociale, muzică bună și împărtășim idei și povești.

Asociația de Teatru Experimental Clandestin organizează activități de educație non-formală, vizite culturale în Oradea și Apuseni, activități de dezvoltare a imaginației, a fanteziei, cursuri de teatru și alte jocuri în natură.

Poate fi o locație potrivită pentru a petrece săptămâna din Școala Altfel sau Săptămâna Verde, pentru tabere de vară pentru copii, mobilități Erasmus+, întâlniri de grup, conferințe, retreaturi, etc. Sau pur și simplu pentru persoane active care vor sa ia parte la activitățile noastre zilnice.